O NÁS

Dobrý den. Vítejte u Izolací Fuk. Od roku 2014 je naší misí snižovat náklady na vytápění Vašich domácností. Pomůžeme Vám zajistit opravdové teplo domova v zimním období a ochráníme Vaší stavbu před letním prohříváním. Bereme na sebe závazek dělat naší práci tak, aby jste se k tomu nemuseli nikdy vracet.

Izolace Fuk tým

Během naší praxe jsme viděli tisíce stropů a střech a k Prosinci roku 2023 jsme jich také 2200 zateplili. Pomohli jsme snížit náklady na energie rodinným domům, bytovým domů i objektům státní správy. V roce 2021 jsme zateplovali stropy v areálu Pražského hradu. Pravděpodobně jsme realizovali zateplení i někomu z Vaší obce.

Naším hlavním oborem je foukaná izolace. Používáme špičkové materiály od renomovaných výrobců jako je Knauf, Paroc a Rockwool. Na izolační práce poskytujeme záruku 10 let a za svou prací si stojíme. Máme tým zkušených realizačních pracovníků, kteří svou práci opravdu umí a rozumí tomu, jak má dům fungovat.

Připojte se i Vy k našim spokojeným zákazníkům a nevyhazujte peníze za energie stropem. Těšíme se na spolupráci.

KONEC ZBYTEČNÝM ÚNIKŮM TEPLA!



NAPIŠTE NÁM A DOMLUVTE SI
NEZÁVAZNOU PROHLÍDKU VAŠEHO DOMU
A NÁVRH ZATEPLENÍ JEŠTĚ DNES.

KVALITNÍ FOUKANÉ IZOLACE PO CELÉ ČR.

- Váš dům zateplíme za jeden den
- Bez hluku a nepořádku
- Bez tepelných mostů
- Nejkvalitnějším materiálem na trhu
- Se zkušenostmi ze stovek zateplených objektů

S ČÍM VÁM POMŮŽEME?

- snížíme Vaše náklady za topení - ušetříte až 60%
- v zimě teplo nebude utíkat stropem nebo střechou
- v létě v domě nebude nepříjemné horko
- teploty obytných podlaží Vašeho domu se srovnají
- pocítíte jaké to je, mít doma příjemné teplo
- zbavíme Vás plísní na stropě nebo šikminách

PŘIPOJTE SE K NAŠIM SPOKOJENÝM ZÁKAZNÍKŮM A SKONCUJTE S ÚNIKY TEPLA JEDNOU PRO VŽDY

izolace fuk reference

GALERIE

izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk

O IZOLACI

izolace fuk

RYCHLÝ NÁVRAT INVESTICE

izolace fuk

NEHOŘLAVÁ IZOLACE

izolace fuk

V LÉTĚ CHLADÍ V ZIMĚ HŘEJE

izolace fuk

AKUSTICKÁ IZOLACE

Teplo stoupá vzhůru. To ví z fyziky snad každý. Proto je kvalitní zateplení stropu nebo střechy naprosto zásadní opatření, chcete-li snížit náklady na vytápění Vašeho domu na minimum. Váš dům s patřičnou péčí zdarma a nezávazně posoudíme, poradíme s výběrem vhodného typu zateplení a navrhneme pro Vás řešení na míru.

DODÁVÁME A APLIKUJEME:

čedičové izolace - Paroc, Climastone
izolace na bázi křemíku (skla) - Knauf
celulózové izolace - Climatizer, Tempelan
kuličkový polystyren - Climastyren, Styroball
Samozřejmostí jsou technické listy a certifikace materiálů.

izolace fuk
izolace fuk
izolace fuk



SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU

instagram izolace fuk

NÁŠ BLOG

izolace fuk novinky

Jak Vybrat Správnou Firmu pro Izolaci: 5 Klíčových Kroků

Hledáte spolehlivou firmu na zateplení Vašeho domu nebo provozovny? Při výběru izolační firmy je důležité provést pečlivý výběr, abyste získali kvalitní služby a optimální výsledky. Zde je návod, jak postupovat:

1. Zkontrolujte Reference a Zkušenosti
Nejdůležitějším prvním krokem je zkontrolovat reference a zkušenosti dané firmy. Podívejte se na recenze a doporučení od předchozích zákazníků. Firma s dobrou reputací a spokojenými klienty je pravděpodobně spolehlivá a poskytne kvalitní služby.
2. Prověřte si Řemeslníky
Důkladně se informujte o kvalifikaci a zkušenostech řemeslníků, kteří budou provádět izolační práce. Kvalitní řemeslníci s odborným vzděláním a certifikacemi zajistí správné provedení práce.
3. Zjistěte Používanou Technologii Izolace
Zeptejte se na technologii, kterou firma k zateplování používá. Ujistěte se, že firma používá moderní a ověřené materiály.
4. Poradenství a Přístup
Dobrá izolační firma by měla nabídnout odborné poradenství ohledně nejlepších izolačních metod a materiálů pro Váš konkrétní dům. Zkuste zjistit, jaký přístup k zákazníkům firma má a zda vám poskytne potřebné informace a doporučení.
5. Získání a Srovnání Nabídek
Nakonec požádejte o cenovou nabídku. Srovnávejte ceny a služby různých firem, ale pamatujte si, že nejlevnější volba nemusí být vždy ta nejlepší. Zvažte také kvalitu práce a zkušenosti.

Pamatujte, že kvalitní izolace vašeho domu nebo podnikového prostoru je investice do budoucnosti, která vám může ušetřit peníze na energiích a celkově zlepšit kvalitu života. Důkladný výběr správné izolační firmy je proto klíčovým krokem k dosažení těchto výhod. Buďte obezřetní, dbejte na detaily a vyberte firmu, která splní vaše očekávání.

izolace fuk novinky

Foukaná izolace: Jak vybrat tu pravou pro váš domov?

Vybírat izolaci pro svůj domov může být jako plout v nekonečném moři možností, kde každá vlna přináší novou variantu, technologii či materiál. Mezi všemi typy izolací však foukaná izolace vyniká pro svou efektivitu, adaptabilitu a schopnost dostat se do míst, která by jinak zůstala nezaizolovaná. Jak ale poznat, která foukaná izolace je pro váš domov ta pravá? Přinášíme vám přehled klíčových aspektů, které byste měli zvážit při výběru.

Typy foukané izolace


Než se ponoříme do specifik, pojďme si rychle připomenout hlavní typy foukaných izolací dostupné na trhu:

Skelná vata
Skelná vata je vyrobena z recyklovaného skleněného materiálu a písku, což ji činí ekologickou volbou. Má výborné izolační vlastnosti a je odolná vůči plísním a vlhkosti.Zároveň dobře odolává ohni a má vysokou akustickou pohltivost.

Celulóza
Celulóza se vyrábí z recyklovaného papíru, což ji činí jednou z nejekologičtějších voleb na trhu. Její výhodou je vysoká měrná tepelná kapacita, takže například v letním období trvá déle, než se skrze takovou izolaci začne do obytného prostoru dostávat horko. Má ale také své neduhy. Je velmi těžká a prašná a má horší třídu reakce na oheň.

Minerální vlna
Minerální (kamenná) vlna je podobná skelné vatě, ale je vyrobena z kamene nebo průmyslových odpadů (odřezků vznikajících při výrobě izolačních desek). Nabízí vynikající zvukovou a tepelnou izolaci a je nehořlavá.

Kritéria výběru


Tepelný odpor (R-hodnota)
Tepelný odpor, neboli R-hodnota, je klíčovým ukazatelem efektivity izolace. Vyšší R-hodnota znamená lepší izolační schopnosti. Při výběru se ujistěte, že zvolený typ izolace splňuje nebo překračuje doporučení pro vaši geografickou oblast.

Cena
Cena je vždy důležitým faktorem. Zvažte nejen pořizovací ceny, ale také potenciální úspory na vytápění či chlazení. Někdy se vyplatí investovat více do kvalitnější izolace pro lepší dlouhodobé úspory.

Odolnost vůči vlhkosti a plísni
Zvláště v oblastech s vysokou vlhkostí je důležité zvolit materiál odolný proti vlhkosti a plísni. To může pomoci předejít budoucím problémům a zajišťuje dlouhodobou trvanlivost vaší izolace.

Ekologický dopad
Pokud je pro vás důležitá ekologická stopa, hledejte izolace z recyklovaných materiálů nebo takové, které mají nízký dopad na životní prostředí během výroby i likvidace.

Akustické vlastnosti
Některé typy foukané izolace nabízejí lepší akustické izolace než jiné. Pokud je pro vás důležité snížení hluku, zvažte materiál s dobrými zvukově izolačními vlastnostmi.

Instalace
Některé izolace vyžadují profesionální instalaci, zatímco jiné můžete aplikovat sami. Zvažte, co je pro vás přijatelné a jaké jsou vaše dovednosti a rozpočet na instalaci.

Závěrem, výběr správného typu foukané izolace závisí na mnoha faktorech, od vašich izolačních potřeb až po osobní preference týkající se ekologie a rozpočtu. V Izolacích Fuk vám rádi pomůžeme najít nejlepší řešení pro váš domov, které zajistí komfort, úspory a ochranu životního prostředí. Nezapomeňte, že investice do kvalitní izolace se vám vrátí nejen v nižších účtech za energie, ale také ve zvýšení hodnoty vaší nemovitosti.

Zobrazit více

KONTAKT

MÁTE ZÁJEM O NAŠE SLUŽBY?
KONTAKTUJTE NÁS!


MÁTE DOTAZ? ZAVOLEJTE NÁM

+420 773 369 966

Izolace Fuk s.r.o.
Bělehradská 858/23
Praha 2, 120 00

IČ: 08457646
DIČ: CZ08457646

NÁŠ TÝM

kontakty izolace fuk

Jiří Scheinkönig

jednatel- marketing
+420 ‭773 369 966‬

kontakty izolace fuk

Vladislav Štika

jednatel- obchod
+420 773 369 966

kontakty izolace fuk

Michal Hübner

vedoucí úseku výroby
+420 777 336 938

kontakty izolace fuk

Květa Fialová

asistentka
+420 773 369 966

kontakty izolace fuk

Marcel Babczinski

technický poradce

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Ing. Kateřina Marie Vrátná

technická poradkyně

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Jan Plášil

technický poradce

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Martin Zástřešek

technický poradce

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Miroslav Lovětínský

technický poradce

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Jiří Klepal

technický poradce

Kontaktovat
kontakty izolace fuk

Petr Henych

technický poradce

Kontaktovat

POBOČKY

Karlovarský Kraj

5. Května 714
Sokolov
356 01

Ústecký Kraj

Tovární 118
Dubí
417 02

Olomoucký Kraj

Družstevní 265/10
Horka nad Moravou
783 35

Jihočeský Kraj

Horní Olešná 22
Strmilov, 378 53